Al het materiaal en materieel dat u nodig heeft voor vlamspuiten of scooperen

Dat is wat u vindt bij de specialist op het gebied van las- en snijtechniek! En laat u uw project liever door een expert uitvoeren in plaats van hier zelf uw handen aan te branden, dan kan een vakman van EDCO u ook helpen. Zo kunt u zich bijvoorbeeld door de specialist laten helpen met het scooperen en vlamspuiten van oppervlakken en onderdelen. Maar u kunt de specialist ook voor andere diensten inschakelen. Zo levert EDCO, specialist in las-, snij- en vlamspuittechniek, ook machines en materieel voor diverse projecten. Denk bijvoorbeeld aan machines en producten voor het uitvoeren van diverse corrosiewerkzaamheden als scooperen en vlamspuiten. Dat kunt u namelijk ook zelf doen. Weet u niet precies welke machine of welk materieel het beste past bij uw toepassing? Dan voorziet de specialist u graag van advies.

Waarom een metalen oppervlak laten scooperen?

Om het heel simpel te zeggen, u laat een metalen oppervlak scooperen ten behoeve van corrosie wering. Het metaal wordt dan zo bewerkt dat roest en andere corrosieve invloeden geen kans meer krijgen. Er wordt een vloeibaar zink of aluminium legering op het oppervlak aangebracht op een thermische manier. Dit vormt dan een soort deklaag of coating ter bescherming van uw metalen oppervlakken. Op die manier wordt corrosie geweerd en blijft het materiaal onaangetast. Zoekt u nog een specialist die deze werkzaamheden voor u kan uitvoeren? EDCO is gespecialiseerd in las-, snij- en vlamspuittechniek en kan voor u dan ook scooperen en vlamspuiten met goede apparatuur.

Vlamspuiten: wat houdt het precies in?

U bent op zoek naar een coating voor uw metalen onderdelen, anders had u dit nu niet gelezen. Als u al wat meer heeft gezocht dan bent u vast de term vlamspuiten weleens tegen gekomen. Deze deklagen kunnen zowel uit aluminium als uit zink worden vervaardigd. Vlamspuiten en koud proces, wat inhoudt dat het materiaal slechts te maken krijgt met een korte temperatuursverhoging. Hierdoor kan de levensduur van een onderdeel enorm worden verlengd en ziet het er bovendien weer als nieuw uit. Maar waar kunt u dit laten doen? EDCO, specialist in las-, snij- en vlamspuittechniek, kan u helpen bij diverse werkzaamheden. Zo kan deze specialist met de professionele apparatuur waarover ze beschikt zowel vlamspuiten als scooperen.

Voor meer info : website bezoeken