Met een bezoek aan restaurant De Nieuwe Wereld in Oss wordt iedere dag een feestje!

Je hebt een goede dag gehad op je werk of op school, dus weet je wat? Je gaat gewoon vandaag alvast een klein feestje vieren! Maar waar? Tegenwoordig gaan steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

Geniet van unieke menu’s bij een restaurant in Oss

Lekker en net even wat anders. Dat is wat je mag verwachten van de gerecht die bij De Nieuwe Wereld op de kaart staan. En dat is helemaal niet zo duur. Zo zijn er van maandag tot woensdag de ‘Benefit Days’. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Is het al tijd voor bier? Bij eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld is het altijd tijd voor bier! Van een koud pilsje tot een volle tripel of een kruidige IPA, het staat allemaal koud voor jou! Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Voor meer info : website bezoeken