Weblinkjes
Image default
Groothandel

Profiteer van de voordelen van een duurzame PET-fles

Zou u graag zelf de vorm, grootte en het materiaal van uw PET-fles bepalen? Dan bent u bij PET Power aan het goede adres. Deze webshop is gespecialiseerd in het ontwikkelen van PET-verpakkingen in allerlei vormen en maten. Dankzij het zorgvuldige productieproces kunt u profiteren van een uitstekende kwaliteit. Bovendien worden de verpakkingen duurzaam geproduceerd en kunnen ze eenvoudig gerecycled worden. Wat wilt u nog meer?

Ontdek de configurator

Niet elke PET-fles is geschikt voor elk product. Dat is dan ook de reden dat PET Power u de mogelijkheid geeft om zelf uw verpakking samen te stellen. Dit is heel eenvoudig. Selecteer de vorm, de grootte, het materiaal en het soort hals en plaats het eindresultaat in uw winkelmandje. U kunt de tool gebruiken voor alle PET-verpakkingen, inclusief de populaire pharma bottles. Deze medicijnverpakking is ideaal voor uw doeleinden. Het is zelfs mogelijk om professioneel advies te vragen, indien u twijfels heeft over wat de beste optie is voor uw doeleinden.

Over het duurzaamheidsprogramma

Naast het feit dat u bij PET Power dus talloze mogelijkheden heeft, hanteert dit bedrijf ook nog eens een interessant duurzaamheidsprogramma. Dit is erop gericht op de productie van uw PET-fles of pharma bottles zo milieuvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van duurzame grondstoffen, het verminderen van de CO²-uitstoot en het verhogen van het aantal recyclebare producten. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op het inspireren van medewerkers, partners en andere mensen om zo meer duurzaamheidsinitiatieven te ontwikkelen. Als u er dus voor kiest uw PET-fles of pharma bottles hier te bestellen, draagt u indirect uw steentje bij aan een betere toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de PET-flessen of pharma bottles van PET Power? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.