Truckwash, voor het wassen van uw vrachtwagen en uw camper

Wist u dat een truckwash enorm veelzijdig is? Zo is de truckwash oorspronkelijk bedoeld voor, zoals de naam al aangeeft, het wassen van vrachtwagens. Daarnaast is de truckwash ook ideaal voor het wassen van andere grote voertuigen. Met de caravan door de modderige bossen, met de bus door weer en wind over de snelweg of met de caravan twee weken op de camping? Het zijn allemaal situaties waar uw voertuig behoorlijk vies van wordt. Truckwash 1 heeft voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

Truckwash1 is een echte specialist als het op cleaning van vrachtwagens aankomt. Het doel van dit bedrijf? Dat uw vrachtwagen er weer net zo mooi en schoon uitziet als toen hij nieuw was. Elke dag staan ervaren medewerkers klaar om uw vrachtwagen volledig te reinigen. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandacht centraal

Er zijn verschillende manieren waarop u uw vrachtwagen kunt schoonmaken. Zo kunt u zelf aan de slag gaan met een emmer en een sponsje. Wilt u echter dat het schoonmaken echt grondig gebeurt? En hierbij de beste service ontvangen? Ga dan naar Truckwash 1. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

Voor meer info : website bezoeken