Professionele meubelreiniging in Eindhoven; u kunt van de vloer, de bank en het tapijt eten!

Goed, dat is misschien niet aan te raden, maar waar u wel gebruik van maakt is een revolutionaire schoonmaakmethode waardoor al uw meubels brandschoon worden! Het is mogelijk dankzij een specialist genaamd Chem-Dry van Gulik. Voor de schoonmaak en het onderhoud van meubels maken ze gebruik van een innovatieve en bovenal milieuvriendelijke aanpak. Sterker nog, ze hebben hun complete reiniging speciaal ontwikkeld om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Zo gebruiken ze slechts een vijfde deel van het water vergeleken met traditionele reinigingsmethodes. Daarnaast is hun milieuvriendelijke koolzuurmethode pH neutraal en laat geen schadelijke stoffen achter. Ze maken namelijk geen gebruik van zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. Bij deze specialist kunt u met een goed gevoel uw meubels laten reinigen.

Meubelreiniging, voor de meest hardnekkige vlekken in regio Eindhoven

In een huis mag best geleefd worden. En dat levert soms wat rommel en vieze vlekken op. Een probleem? Nee hoor, mits u gebruik maakt van de meubelreiniging van Chem-Dry van Gulik. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een vlek is zo gemaakt. Natuurlijk gaat u eerst zelf aan de slag. Boenen en schrobben met water en zeep op de vlek, maar het blijkt niets te helpen.  Dan is het tijd om de professional op het gebied van meubelreiniging in de omgeving Eindhoven in te schakelen: Chem-Dry van Gulik. Met hun revolutionaire methode van meubelreiniging laten zij zelfs de meest hardnekkige vlek als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Zo werkt meubelreiniging door de specialist in de buurt van Eindhoven

Meubelreiniging, soms lijkt het wel alsof u die vlek nooit meer uit de bank gaat krijgen! Maar niet getreurd, er is een oplossing! Binnen no-time zorgt Chem-Dry van Gulik ervoor dat elke vlek op uw meubilair volledig verdwijnt. Hoe doen ze dat toch? We kunnen u verklappen: er zit een unieke methode achter, namelijk de Chem-Dry techniek. Met deze techniek worden er miljoenen kleine koolzuurbelletjes in het te reinigen oppervlak gedrukt. Deze belletjes dringen al het vuil uit het meubelstuk naar boven. Op deze manier kan het vuil heel gemakkelijk worden opgezogen. De vlek is verdwenen en uw meubelstuk ziet er weer stralend uit. Na de Chem-Dry behandeling drogen uw meubels snel, waardoor stofmijt en bacteriën geen enkele kans krijgen.

Voor meer info : website bezoeken