Hoe wordt een rooster op uw schoorsteen tegen vogels geplaatst?

Wanneer u last heeft van vogels, kunt u een rooster op schoorsteen plaatsen, zodat vogels niet op uw schoorsteen kunnen gaan zitten. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Door een rooster boven uw schoorsteen te plaatsen, kunnen vogels niet meer in de buis. Ze kunnen daar dan ook geen vogelnest meer bouwen en broeden. Zo blijft uw schoorsteen leeg en schoon, en daardoor veilig. De schoorsteenveger van Van den Heede N.V. in Oost-Vlaanderen kan u helpen bij het plaatsen van het rooster op uw schoorsteen. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van problemen.

Laat een rooster boven uw schoorsteen plaatsen om vogels te weren

Wordt uw schoorsteen regelmatig gebruikt om nestjes te bouwen? Vogels hebben dan een warm en beschut plekje om hun jongen te voeden. Dat klinkt veel leuker dan het is. Een vogelnest in uw schoorsteen kan namelijk ontzettend gevaarlijk zijn. Zo veroorzaakt het bijvoorbeeld brandgevaar, koolmonoxidegevaar en vocht- en stankoverlast. Wilt u vogels weren, laat boven uw schoorsteen dan een rooster plaatsen. Dit laat u bijvoorbeeld doen door een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen van Van den Heede N.V. Deze specialist weet precies hoe het rooster boven de schoorsteen tegen vogels geplaatst moet worden. Op die manier houdt u uw schoorsteen schoon én veilig.

Naast het plaatsen van een schoorsteen tegen vogels is een onderhoudscontract zeer aan te raden!

Veroorzaken de vogels die op uw schoorsteen gaan zitten veel overlast? Het verwijderen van een vogelnest is dan belangrijk. Maar het is eigenlijk nog veel slimmer om een rooster boven de schoorsteen van uw woning te laten plaatsen. Waarom? De kosten voor het verwijderen van nesten is in verhouding veel duurder dan het laten plaatsen van specifieke roosters op uw schoorsteen tegen vogels. Nog slimmer zijn? Dan kiest u voor een onderhoudscontract bij Van den Heede N.V. U weet dan zeker dat uw schoorsteen er te allen tijde goed uit blijft zien en deze goed wordt onderhouden door de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen.