Het volledig automatiseren van uw ICT infrastructuur

Bij het automatiseren van uw kantoorinfrastructuur is ICT onmisbaar. Effectief en efficiënt werken is heel belangrijk. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.

De ICT infrastructuur: de basis voor toekomstige innovaties

De ICT infrastructuur is de basis voor innovaties in uw kantoor. Het ontwikkelen van de bijbehorende ICT kan dan ingewikkeld zijn. Dit vraagt om specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie met het ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?

Totale ontzorging voor uw organisatie door het uitbesteden van Office 365 beheer

Wilt u in de cloud gaan werken? Office 365 kan u hierbij helpen. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om u te helpen bij het Office 365 migratie en beheer. Altijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

Voor meer info : website bezoeken