Dit zijn de voordelen van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u op een eenvoudige manier hoe tevreden men is in uw organisatie. Dit heeft natuurlijk te maken met meerdere factoren. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan ziekteverzuim of een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord.

Test de tevredenheid onder uw personeel met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Met de diensten van Myhrsol kunt u er iets aan doen wanneer uw medewerkers niet tevreden zijn. Een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek onderzoekt namelijk hoe tevreden men is op het gebied van werkzaamheden, verantwoordelijkheden en de werkdruk. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt, zoals van de werkzaamheden, de werkdruk en de verantwoordelijkheden die ze hebben.

Een beter inzicht binnen uw bedrijf dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Wilt u weten wat men er nu echt van vindt om in uw organisatie te werken? Een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek is een goede manier om hierachter te komen. Kom erachter in hoeverre een afdeling gemotiveerd is, een team hun doelen behaald en of uw werknemers binnen uw hele organisatie met een fijn gevoel naar het werk gaan. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek bepaalt u zelf op welke schaal u onderzoek doet naar de werkzaamheden binnen uw bedrijf en de tevredenheid binnen de organisatie. Op die manier weet u beter wat u kunt verbeteren, waardoor u als bedrijf vooruitgaat. Focussen u op hetgeen dat er echt toe doet en maak gebruik van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek als u actie wilt ondernemen.