Bepaal bij zakelijke schoonmaak zelf welke diensten je afneemt

Bij de specialist in zakelijke schoonmaak heb je alle vrijheid. Je bepaalt zelf welke diensten je afneemt. Of je nu je kantoorpand schoongemaakt wilt hebben, er iets op een specialistische manier schoongemaakt moet worden of dat u de ramen streeploos schoon wilt hebben, u bepaalt het. Ook is Direct Schoon leverancier van verschillende sanitaire artikelen. Over de diensten die je afneemt, worden duidelijke afspraken gemaakt. Wil je alvast weten wat de eventuele schoonmaak van je kantoren in bijvoorbeeld Rotterdam je gaat kosten? Op de website van deze specialist bereken je eenvoudig en precies wat de kosten voor jouw zakelijke schoonmaak zijn. Hierbij is het van belang te weten hoe vaak er moet worden schoongemaakt, op welke dagen er schoongemaakt moet worden en op welke dagdelen. Ook het aantal uren per dag dat er schoongemaakt moet worden, is uiteraard van belang.

Je zakelijke schoonmaak op maat geregeld

Bij Direct Schoon regelt u uw zakelijke schoonmaak eenvoudig online. Op deze manier wordt de schoonmaak van uw kantoor op maat geregeld. Je betaalt op deze manier alleen voor de diensten die je afneemt. Deze diensten kun je zelf online inplannen, zodat je zelf bepaalt wanneer de schoonmaak van je kantoren in bijvoorbeeld Rotterdam plaatsvindt. Je bepaalt dan ook wat er wanneer wordt schoongemaakt. Wil je wisselen van tijdstip? Ook dat is mogelijk. Je doet dit eenvoudig via jouw persoonlijke omgeving op de website. Wanneer je vragen hebt, mag je natuurlijk altijd even contact opnemen.

De kwaliteit van je zakelijke schoonmaak gegarandeerd

Direct Schoon is onderdeel van GOM, een van de grootste schoonmaakorganisaties van ons land. Hierdoor is de kwaliteit van de diensten altijd gewaarborgd. Alle medewerkers zijn speciaal geschoold en behalen binnen een jaar hun vakdiploma schoonmaak. Verder werken zij met professionele schoonmaakmiddelen die gegarandeerd veilig zijn en niet schadelijk voor het milieu.