Koelwerkbank tegen scherpe prijs

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten als u een gekoelde werkbank wilt gaan aanschaffen. Natuurlijk staat kwaliteit en degelijkheid van het product op de eerste plaats. Maar u wilt ook niet te veel betalen voor uw aankoop. Dat is de reden dat u een specialist als Bonnewits Horeca moet inschakelen. Hier vindt u de allerbeste producten van de beste merken tegen zeer scherpe prijzen. Zo weet u zeker dat uw producten lang meegaan, zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Of u nu koel- en vriesproducten als een koelwerkbank of gekoelde werkbank nodig heeft, of juist op zoek bent naar andere horecaproducten. De specialist biedt het allemaal aan voor 100% concurrerende prijzen.

Kwaliteitsvolle koelwerkbank met laden voor in uw horecakeuken

Bent u trotse eigenaar van een prachtig restaurant? En heeft uw restaurant een mooie grote keuken? Dan kunt u echt niet zonder een goede koelwerkbank. Bekijk daarom eens het aanbod van een horecaspecialist. Hier vindt u koelwerkbanken in diverse modellen en met diverse mogelijkheiden. Zo bestaat er een gekoelde werkbank met één deur en twee laden, maar zijn er ook diverse banken met verschillende deuren en laden, die perfect inspelen op drukke horecagelegenheden zoals we die tegenwoordig veelal kennen. Koopt u een koelwerkbank bij de specialist, dan weet u ook zeker dat u de juiste kwaliteit ontvangt. Waar vindt u zo’n specialist? Kom eens langs bij Bonnewits Horeca en bekijk de verschillende horecaproducten met eigen ogen.

De specificaties van de gekoelde werkbank van de specialist

U vindt een koelwerkbank terug in menig horecaonderneming. Denk hierbij aan restaurants, bars, cafetaria’s en lunchrooms. Kortom: een koelwerkbank is cruciaal voor elke horecaonderneming. Het is daarom belangrijk dat als horecaondernemer het één en ander weet over deze werkbank. Allereerst is een koelwerkbank vaak voorzien van verschillende deuren, ramen en roosters. Daarnaast is een werkbank vaak gemaakt van rvs. Verder is er een elektronisch-digitale temperatuurregeling en uitlezing en is er automatische ontdooiing en verdamping. Het werkblad van de gekoelde werkbank heeft hygiënisch afgeronde hoeken en het temperatuurbereik varieert van -2°C tot +8°C, afhankelijk van het model. Wilt u meer weten over de specificaties? Informeer dan eens bij Bonnewits Horeca, specialist in horecaproducten. Deze expert vertelt u er graag alles over.

Voor meer info : website bezoeken