Ervarend leren met business games, zo werkt het

“Ik hoor en ik vergeet. Ik zie en ik onthoud. Ik doe en ik begrijp.” Deze beroemde quote van Confucius legt precies uit waarom business games zo effectief zijn om uw medewerkers iets bij te brengen. Een uitdagende business game die tot de verbeelding spreekt, zorgt ervoor dat u en uw medewerkers een gedenkwaardige dag beleven. Door te doen en vooral zelf te ontdekken, leert u op de best mogelijke manier. Een business game zorgt ervoor dat uw medewerkers meer betrokken zijn, sneller leren én de geleerde concepten eerder toepassen in de praktijk. Dat is de kracht van experiential learning.

Hoe helpen business games om uw bedrijfsdoelen te bereiken?

Wanneer u gebruikmaakt van business games, is het belangrijk dat deze spellen in lijn staan met de doelen die u wilt bereiken. Daarom biedt Eagle’s Flight, een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van business games, keer op keer maatwerk. Wanneer u dit bedrijf inschakelt, luisteren ze eerst aandachtig naar uw doelen. Deze vertalen ze vervolgens in een bijpassende business game die voor u op maat wordt afgesteld. Op deze manier ontwikkelt uw personeel een intrinsieke motivatie en verandert het gedrag op een positieve manier. Voor elk bedrijfsdoel biedt de specialist een gepersonaliseerde business game om uw medewerkers te stimuleren het maximale uit zichzelf te halen.

Welke game is het meest geschikt voor uw leerdoelen?

Van een reis door de gevaarlijke woestijn op zoek naar het goud van de woestijnkoningen tot aan een reis terug in de tijd naar het tijdperk van koning Arthur. Een expeditie in de Amazone op zoek naar de diamanten die een mysterieuze gloed in de lucht genaamd ‘Jungle Fire’ veroorzaken of ga op reis naar de Australische outback waar uw team gevaren te slim af moet zijn en grote rijkdommen vergaart. Welke business game u ook kiest, u zorgt ongetwijfeld voor een beleving en een les die uw medewerkers niet snel vergeten. Elke game is geschikt voor een bepaald leerdoel. Welke past het best bij u? De specialisten van Eagle’s Flight adviseren u er graag over. 

Voor meer info : website bezoeken