Een tweedehands auto kopen in Rotterdam

Is uw huidige auto aan vervanging toe, maar wilt u niet te veel geld uitgeven voor een nieuwe auto? Wat dacht u ervan om een tweedehands auto te kopen in Rotterdam? U betaalt minder voor dezelfde kwaliteit. Dat is nog eens voordelig. Bekijk het volledige assortiment aan occasions online of kom langs in Rotterdam. U filtert de auto’s eenvoudig op merk, model, kilometerstand en brandstof. Zo heeft u binnen no time de auto die u wilt kopen in Rotterdam gevonden. Welke auto u ook kiest, deze is altijd door een strenge keuring gegaan waardoor u zeker weet dat u geen kat in de zak koopt.

Grote voorraad aan occasions in Rotterdam

In de voorraad van Autobedrijf Liekendiek vindt u maar liefst meer dan 150 verschillende occasions in Rotterdam. Er zit dus altijd wel een geschikte auto voor u tussen. Deze occasions zijn allen van gerenommeerde merken en zijn geselecteerd op prijs, kilometerstand en historie. De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd uitstekend en u weet zeker dat u de auto gaat kopen bij een betrouwbare leverancier uit Rotterdam. Wel zo fijn.

Auto kopen? Kom langs in de showroom in Rotterdam

U bent van harte welkom bij het autobedrijf aan de Galeteestraat 9-11 in Rotterdam. Deze is van maandag tot en met zondag voor u geopend. Wist u dat de specialist ook een eigen werkplaats in Schiedam hebben? Hier repareren en onderhouden echte vakmannen de occasions uit Rotterdam en omgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle en adequate reparatie. Ook voor een APK of het afsluiten van een verzekering bent u hier aan het juiste adres. Sterretje in de ruit? Of een trekhaak monteren? U kunt het zo gek niet bedenken, of het kan in de werkplaats van Autobedrijf Liekendiek. Welke auto gaat u kopen in Rotterdam?