Weblinkjes
Image default
Beauty en verzorging

Liquid facelift? Wat is dat nou precies?

Een facelift is een erg ingrijpende operatie die huid veroudering tegen gaat. Een facelift heeft een aantal risico’s aan zich verbonden en kan bij slechte uitvoering  van de operatie flink wat lelijke littekens  opleveren. In de cosmetische wereld is er nu een veiligere oplossing gevonden, namelijk een liquid facelift.

Een liquid facelift is een goede, tijdelijke oplossing om geen operatie te hoeven ondergaan. Het gaat net zoals een normale facelift de veroudering van de huid tegen. Deze behandeling is eigenlijk een facelift zonder operatie en zonder te hoeven snijden. Dit zorgt voor minder risico’s en zal er geen kans zijn op lelijke littekens. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van injectables waardoor het vloeibaar goedje in de huid wordt gespoten en gebruik van scalpels of andere scherpe gereedschappen.

Liquid facelift prijzen verschillen per kliniek en daarom kan je het best op zoek gaan naar een kliniek die bij je past en waar je een goed gevoel bij hebt. In de randstad zijn er heel veel klinieken, maar kijk ook eens bij botox Nijmegen voor de regio Gelderland. Een liquid facelift zal een stuk goedkoper zijn dan een normale facelift, heeft minder kans op risico’s en geen kans op littekens.

Daarnaast is er bij een liquid facelift ook een verschil in het gebruik van welk vloeibaar goedje. Botox en fillers zijn de meest gebruikte en de beste keuzes. Botox zorgt voor een ontspannende werking op de spieren, waardoor de rimpels zich niet meer vormen en de rimpels verdwijnen. Met fillers wordt er volume in de huid aangebracht, waardoor de huid voller lijkt. Doordat de huid voller is zullen de rimpels ook verdwijnen.

De voordelen van een liquid facelift zijn enorm ten opzichte van een gewone facelift. Het is veilig, het is goedkoper en het eindresultaat is erg goed. De behoeften van de klant worden op deze manier vervuld. Zoek daarom naar een goede kliniek die jou hiermee gelukkig kan maken!

 

Voor meer info : website bezoeken