Weblinkjes
Image default
Beauty en verzorging

Hoe krijg ik een wittere huid? | Gratis Advies en Tips

Veel mensen grijpen elk straaltje zon aan om net even een paar tinten bruiner te worden. In de aziatische landen hebben ze er alles voor over om juist zo licht mogelijk te blijven. Ook in Nederland is er een groeiende drang naar producten welke de huid meerdere tinten lichter kunnen maken, meestal om de reden dat een te donkere huidskleur hun weerhoud van succes. Raar hoor.

 

Stop met al de zelfbruiners en zonnebank minuten, voor de aziatische mensen valt de keuze steeds vaker voor blekende cremes of de duure laser behandelingen. Deze personen zijn er vaak al mee opgegroeit en vinden het opsmeren van blekende producten heel normaal. De aziatische markt wordt al jaren overspoelt met allerlei blekende producten. Helaas zijn heel veel van deze producten erg gevaarlijk, huid verminking, huid verbranding of blijvende huidstoornissen zijn hiervan de oorzaak. Hierdoor zijn bijna geen aziatische huidbleek producten te koop in West Europa. Inmiddels zijn er enkele huidblekers op de Nederlandse markt verschenen die aan alle veiligheid en huid veiligheids keuringen hebben doorstaan. Een geweldig voorbeeld hiervan is Skinlight te koop via https://shop.skinlight.nl/. Dit product is in tegenstelling tot bijna alle Aziatische producten helemaal op natuurlijke basis. JA het product is dan wel een stuk duurder, maar nog altijd 700% goedkoper dan een ingreep in een kliniek.

Huid bleken in Nederland

In Nederland is huid bleken ook een trend, lang niet meer enkel onder de gekleurde of getinte mensen maar onder elk ras. Neem bijvoorbeeld het WK wat vandaag 12 juni 2014 begint, let op de huidskleur van de top voetballers uit de landen waar juist enkele spelers een enorm afwijkende kleur hebben. Dit zijn blekers, huidblekers, onder elke bevolkinggroep, jong, oud, rijk en arm gebeurd het. Het is absoluut geen schande.

Natuurlijk gaat alles steeds een stapje verder, de mense ontwikkeld, trends komen en gaan, wie weet is het over een jaar of 20 harstikke trendy om je huid juist vele tinten donkerder te maken…

ben je geintereseerd in een huidblekend product zoals Skinlight, het is online te bestellen en wordt op een zeer discrete manier via de de pakketpost naar u verzonden.

Voor meer info : website bezoeken