Zet je kwaliteiten in en ga aan de slag als KAM manager

Ben je al enige tijd op zoek naar een baan als KAM manager? Dan ben je vast op zoek naar een bedrijf dat je uitdaagt en waar je kwaliteiten goed tot zijn recht komen. ISO-point helpt je hier graag bij. Zij zijn al jaren een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor werkgevers en werknemers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Zij weten dus als geen ander waar ze op moeten letten om voor jou de perfecte baan te vinden als KAM manager. Door middel van een persoonlijk gesprek en je cv, wordt gekeken naar je kwaliteiten en wordt de opdrachtgever gekozen die het beste bij je past. Ook het correct afhandelen van interne en externe klachten is een kenmerk van ISO-point. Benieuwd geworden? Solliciteer direct online of neem contact op met ISO-point door te bellen.

Dit is waar jij aan moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan

Om uiteindelijk KAM manager te worden, moet je over een aantal kwaliteiten beschikken. Zo is het verplicht om een afgeronde hbo-opleiding te hebben in een technische studierichting. Verder moet je 5 jaar ervaring hebben in een vergelijkbare functie. Daarnaast is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met de certificering en het beheren van ISO systemen. Dit is namelijk een groot onderdeel van de werkzaamheden. Voldoe je aan deze eisen én sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct op een vacature voor KAM manager bij ISO-point. Deze specialist zorgt ervoor dat je de baan vindt bij een opdrachtgever die volledig bij jou past.

Jouw wensen voor een baan als KAM manager staan centraal

Weet jij al hoe je toekomstige baan als KAM manager eruitziet? Je hebt vast al een aantal zaken in gedachte. Uiteraard is het logisch dat de wensen overeen moeten komen met je toekomstige baan. Schakel daarom de hulp in van een specialist als ISO-point. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe ze een werkgever moeten vinden die voldoet aan al uw eisen. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen begint met uw nieuwe baan als KAM manager. Zelf hebben ze ook een aantal eisen opgesteld waaraan jij moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan. Zo moet je beschikken over een hbo-diploma in een technische studierichting en minimaal vijf jaar ervaring hebben in een soortgelijke functie. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct!