Ruim aanbod horeca opleidingen bij deze opleidingengroep

Heeft u ambities voor een baan in de horeca? Bent u daarom op zoek naar een goed opleidingsinstituut waar u verschillende horeca opleidingen vindt? Bezoek dan zeker de website van de Linnartz Opleidingengroep. Daar vindt u ongetwijfeld de horeca cursus die aansluit bij uw ambities. Weet u niet goed welke horeca opleiding het beste bij u best? Dan kunt u bij dit instituut een adviesgesprek aanvragen. De studieadviseur brengt dan uw situatie in kaart om u te adviseren over de verschillende opleidingen. De horeca opleidingen vinden overdag of ’s avonds plaatst. Zo combineert u ze eenvoudig met een parttimebaan of een andere studie. Handig, nietwaar?

Volg een horeca cursus en word professioneel sommelier

Weet u al perfecte welke horeca opleiding u wilt volgen? Omdat u er al jaren van droomt om een echte wijnproever te worden? Dan biedt de Linnartz Opleidingengroep u de horeca cursus sommelier. Bij deze beroepsopleiding heeft u de keuze uit een eenjarige of tweejarige opleiding. In deze opleidingen wordt u klaargestoomd tot een professionele wijnadviseur. Na de cursus kunt u horecagasten dus alles vertellen over hun wijnen en hen adviseren over de wijnkeuze. Daar is de laatste jaren steeds meer vraag naar. Na deze opleiding vindt u dus ongetwijfeld binnen een mum van tijd een baan als sommelier.

Dankzij deze horeca opleiding bent u klaar om te werken in het hotelmanagement

Droomde u er als kind al van een eigen hotel te openen en gasten van over de hele wereld te ontvangen? Maak dan uw droom werkelijkheid. Volg een horeca opleiding hotel management en ondernemer bij de Linnartz Opleidingengroep. U volgt deze opleiding op het mbo+ of hbo-niveau en kiest tussen deeltijd of voltijd. U krijgt bij deze horeca opleiding een prakzijgericht vakkenpakket. Zo voldoet u na de horeca cursus aan de eisen van de horecasector en de consumenten. Het is trouwens mogelijk om uw tijd flexibel in te delen tijdens deze opleiding. Zo combineert u deze eenvoudig met andere studie of een deeltijdbaan. Ontdek er alles over en schijf u in op de website van dit opleidingsinstituut.