Het halen van je heftruckcertificaat op de meest complete manier

De meest complete cursus voor het halen van je heftruckcertificaat doe je bij Bax Verkeersopleidingen. Deze bestaat uit de onderdelen techniek, wetgeving en veiligheidseisen. Ook leer je hoe je een heftruck moet controleren voordat je ermee aan het werk gaat. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Voor het praktijkgedeelte dienen de deelnemers veiligheidsschoenen te dragen, die zij zelf mee dienen te nemen. De cursus is compleet met een certificaat en wordt aangeboden inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo weet je zeker dat je veilig te werk kunt gaan!

Je heftruckcertificaat halen: een must!

Een heftruckcertificaat is een belangrijk papiertje wanneer je voor je werk een heftruck bestuurt. En in veel bedrijven rijdt er zo’n heftruck rond. Je moet dan natuurlijk wel op een veilige manier met dit vervoermiddel om kunnen gaan. Daarnaast is het volgens de Arbowet verplicht om je heftruckcertificaat te halen. Dit kan bij een rijschool met veel ervaring. De enthousiaste instructeurs van Bax Verkeersopleidingen brengen je alle fijne kneepjes van het vak bij en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd en succesvol het examen voor je CCV/CBR certificaat tegemoet gaat. Zo leer je op een veilige manier een heftruck te bedienen in verschillende situaties. 

Zeer veelzijdige opleiding om je heftruckcertificaat te halen

Een heftruckcertificaat geeft zekerheid wanneer je een heftruck bestuurt voor je werk. Denk hierbij aan het werk in een warehouse of magazijn, waar je veel spullen moet vervoeren. Dan is het halen van je veiligheidscertificaat voor het besturen van een vorkheftruck een must. Hierbij wordt er ruim aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. Leer een heftruck besturen op een veilige manier onder verschillende omstandigheden. Zo kun je altijd veilig en schadevrij te werk gaan. De cursus wordt niet afgesloten met een examen, maar je krijgt een certificaat wanneer er voldoende kennis wordt getoond. Dit certificaat is 5 jaar geldig.