Auto’s importeren vanuit de hele wereld: het is mogelijk bij een specialist

Een Amerikaanse auto importeren. Het is de droom van menig man en vrouw. Maar wilt u nu eindelijk die droom echt laten uitkomen? Of wilt u deze Amerikaanse auto verkopen in uw eigen autozaak? Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor de import van een auto perfect terecht bij Marlog Car Handling. Dit kan gaan om een typische Amerikaanse auto uit de V.S., maar ook om een voertuig uit een ander land. Deze specialist zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Binnen no-time is die bijzondere en mooie buitenlandse auto van u!

Goede voorwaarden als u een Amerikaanse auto gaat importeren

Wanneer u al een tijdje nadenkt over het importeren van een echte Amerikaanse auto, heeft u vast wel eens gegoogeld naar import bedrijven die dit voor u kunnen doen. Maar waar moet u eigenlijk rekening mee houden wanneer een bedrijf uitkiest? Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening mee te houden dat een bedrijf u gunstige voorwaarden aanbiedt. Bij een bedrijf genaamd Marlog Car Handling weet u zeker dat u goed zit. Bij dit bedrijf staan ze namelijk garant voor een snelle en betrouwbare service. Met hun uitgebreide dienstverlening zorgen ze er voor dat alles soepel verloopt zodat de auto binnen de kortste keren op de plaats van bestemming is.

Wat kost het om een Amerikaanse auto te importeren?

Wat kost het? Dat is vaak een logische vraag wanneer je iets koopt. Dus het is dan ook niet meer dan logisch, dat u deze vraag stelt wanneer u een Amerikaanse auto wilt importeren. Toch is het lastig om deze vraag meteen te beantwoorden. Dat komt omdat de prijzen van auto import bedrijven vaak zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo spelen natuurlijk de kosten van de auto zelf die u wilt gaan importeren een grote rol. Ook het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u importeert spelen mee in de uiteindelijke kosten. Bij een specialist als Marlog Car Handling betaalt u altijd een betaalprijs die bestaat uit de kosten van de auto, de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en motorrijtuigbelasting. Auto import volgens een vast stappenplan, mogelijk gemaakt door gespecialiseerde bedrijven. Wanneer u besluit om een Amerikaanse auto te laten importeren door één van de grootste auto import bedrijven, Marlog Car Handling genaamd, kunt u altijd rekenen op een vaste werkwijze. Bij dit bedrijf werken ze namelijk volgens een vast stappenplan om elke import weer tot een succes te maken. Het importeren van uw Amerikaanse auto begint met een veilige internationale betaling. Vervolgens haalt de specialist de auto op bij de verkoper en verscheept deze naar Nederland. In Nederland aangekomen, wordt de auto ingeklaard en bij u thuis afgeleverd. Zoals u ziet wordt uw auto vanuit de verkoper direct bij u geleverd, zodat u niet onnodig lang op uw auto moet wachten.

Voor meer info : website bezoeken