Waarom een refurbished telefoon kopen

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu zeker. Desondanks vinden veel mensen voorkomende artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

refurbished Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Samsungs zijn nagekeken en getest. De telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en natuurlijk in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende producten die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkzaam onderdelen voor nieuwe. De refurbished apparaten zijn altijd goed getest op onjuistheden.

Waarom refurbished?

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een kersverse smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een ideale oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een uitmuntend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van nieuwe Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Accu – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel kersverse accu. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude batterij is verwijderd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een uitstekend werkzaam batterij beschikt.

Beste bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoontoestel? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Simpel retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Voor meer info : website bezoeken