uw refurbished device

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en vanzelfsprekend in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende artikelen die door een deskundige weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkende aspecten voor nieuwe. De refurbished apparaten zijn altijd goed getest op fouten.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel personen voorkomende producten eng en willen desondanks liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Slimme telefoons zijn nagekeken en getest. De iphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Een Refurbished apparaat is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te bezuinigen en daarom is een refurbished Iphone een handige oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een uitstekend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished telefoons niet van nieuwe Apple slimme telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Goede bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel nieuwe accu. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan intensiteit. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoontoestel. De oude accu is verwijderd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een uitstekend werkende batterij beschikt.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Voor meer info : website bezoeken