Refurbished Iphone kopen

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en natuurlijk in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn gebruikte artikelen die door een specialist weer een nieuw leven in geblazen wordt. De expert vervangt de minder of niet werkende aspecten voor nieuwe. De refurbished toestellen zijn altijd goed getest op mankementen.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu logischerwijs. Toch vinden veel personen gebruikte artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere pluspunten als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Accumulator – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel nieuwe accumulator. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitmuntend werkzaam accumulator beschikt.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Propere bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoon refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished smartphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen vierentwintig uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een kersverse smartphone en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een juiste uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een uitmuntend plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van kersverse Apple telefoons te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished slimme telefoons kiest:

 

 

Voor meer info : website bezoeken